Part Forana 27/08/2021

Sineu impulsa el comerç local amb un mercat nocturn

Es farà tots els divendres de setembre i s'hi oferiran productes de quilòmetre zero, artesania i decoració

ARA Balears
1 min
Presentació del mercadet nocturn.

SineuL'Ajuntament de Sineu aposta pel comerç local i ho fa amb un mercat nocturn, que es farà tots els divendres del mes de setembre entre les 20 h i les 00 h. Les paradetes se situaran al centre històric del municipi i oferiran productes artesanals, de quilòmetre zero i decoració. També hi haurà música en viu per animar les diferents zones comercials, segons informa el Consistori en una nota.

"L'objectiu d'aquesta nova cita és allargar la temporada d'estiu i oferir un nou producte amb valor afegit a les persones que cerquen un pla alternatiu a la Mallorca d'interior", explica la regidora de Comerç i Mercats, Francisca Ramis. Per la seva banda, el batle de Sineu, Tomeu Mulet, considera aquesta proposta com "una via més a totes les iniciatives que s'han posat en marxa per a la promoció local del comerç, el patrimoni i el sector de la restauració". 

Aquest nou mercat artesà se suma a altres cites locals, com per exemple la Challenge Ciclista de tardor o el Festival de Teatre Visual Ciclop 2021, que també es faran al llarg del mes de setembre.

stats