Part Forana 24/10/2019

Sant Llorenç recorre a la participació ciutadana per al seu pla de mobilitat

Es demanarà l'opinió a un mínim de 800 residents

M. B.
1 min
Cartell amb què es convida a la ciutadania a participar del pla de mobilitat.

Sant LlorençL'Ajuntament de Sant Llorenç, a través de la Regidoria de Mobilitat, ha aprovat la redacció d'un pla de mobilitat urbana sostenible, que en primer lloc afectarà el nucli de Sant Llorenç i té com a fonament la participació ciutadana.

Aquesta proposta estudiarà la situació actual del municipi identificant-ne els punts forts i febles, amb l'objectiu principal d'establir les línies generals d'actuació, que permetin aconseguir un sistema de mobilitat sostenible i també més útil per al ciutadà.

En primer terme es farà una enquesta, els resultats de la qual seran presentats als ciutadans en una reunió en la qual podran fer més aportacions. Una vegada recopilada tota la informació es podrà fer un pla d’accions concretes i adaptades al municipi.

L'estudi de camp es farà en una mostra mínima de 800 persones. El pla pretén influir en la mobilitat no motoritzada, la circulació, l'aparcament, la senyalització o el transport públic, entre d'altres.

"Estam treballant per aconseguir el poble que volem. Un municipi segur, on es prioritzi les persones, però també actiu, on siguin fàcils i còmodes els desplaçaments per a vianants, cotxes i també treballadors", conclou Antònia Bauzà, regidora de Mobilitat.

Qüestionari en línia

La primera fase del projecte ha consistit en l'elaboració d'un qüestionari en línia per tal de donar veu als veïns i veïnes i que aquests hi puguin participar. Així, tots aquells que vulguin podran respondre a una enquesta elaborada per a l’ocasió a través de la web municipal; www.santllorenc.cat. A més, qui no pugui fer-ho des de casa podrà dirigir-se a qualsevol de les dependències de l'Ajuntament (SAC, Escaleta, Delegació Sa Coma, Delegació Son Carrió i biblioteques) on hi tindrà accés. El termini per respondre l’enquesta acabarà el 10 de novembre.

stats