Part Forana 25/05/2022

La Rueta d'Inca comptarà amb la participació de 1.500 infants

El municipi celebra el Carnaval aquesta setmana

ARA Balears
1 min
Ajuntament d'Inca

PalmaL'Ajuntament d'Inca organitza aquesta setmana els tradicionals actes festius del Carnaval, els quals es varen ajornar a causa de la pandèmia. Aquest dijous es farà la Rueta, en la qual participaran uns 1.500 infants de 10 escoles diferents. "Estam molt contents de la resposta de la ciutadania, especialment dels centres educatius i del nombre d'inscrits", apunta el regidor de Participació, Andreu Caballero, en una nota.

El recorregut començarà a les 16  h a la plaça de la Llibertat i acabarà a la plaça de Mallorca, on hi haurà animació infantil. La Unió Musical Inquera encapçalarà la passejada, i Acrocirc l'animarà.

Aquest dissabte també es farà la Rua. Hi haurà nou comparses i quatre carrosses. Es concentraran al carrer de Fra Juníper Serra i recorreran els principals carrers d'Inca, fins a arribar a la via de Miquel Duran. L'esdeveniment arrencarà a les 19  h.

El Consistori repartirà 5.450 euros en premis entre els guanyadors en les categories de carrosses i comparses. Aquesta partida se suma als 2.000 euros que s'entreguen entre els participants de la Rueta. El jurat estarà format per persones expertes en diferents àmbits artístics. 

stats