Part Forana 11/01/2023

El PSOE de Felanitx demana la dimissió de dos regidors per l'incident de la cavalcada

Els socialistes denuncien que un dels Reis anava "sobradament begut" i demanen "responsabilitats" per uns fets que consideren "prou greus"

1 min
La cavalcada dels Reis d'Orient a Portocolom

PalmaL'Agrupació Socialista de Felanitx ha demanat la dimissió de dos regidors pels incidents ocorreguts a la cavalcada dels Reis de Portocolom. El PSOE ha exigit "responsabilitats per uns fets que consideren "prou greus", ja que un dels Reis que protagonitzaren la celebració anava "sobradament begut". El portaveu dels socialistes, Xisco Duarte, ha fet declaracions després del ple d'aquest dimecres, en què ha demanat la dimissió del delegat de batlia de Portocolom, Damià Valldepadrines, i del regidor de Festes de Felanitx, Pedro Acosta.

"Haurien de dimitir ara mateix davant la gravetat de fets, que varen posar en perill la seguretat de la celebració i varen deslluir la nit més important per als nostres infants", ha remarcat Duarte. El PSOE ha denunciat que l'Ajuntament fins al moment "no ha assumit cap responsabilitat ni s'ha donat cap explicació", i retreu que "l'únic que s'ha fet és considerar un fet aïllat el succeït".

https://www.arabalears.cat/partforana/ajuntament-felanitx-lamenta-actuacio-desafortunada-reis-cavalcada-portocolom_1_4592737.html

Els socialistes han denunciat que, segons els pares i els voluntaris que ajudaren a preparar els participants, durant les hores prèvies a la cavalcada hi havia alcohol a les dependències del centre cívic, i que, davant l'estat en què es trobaven certs personatges, varen dir al delegat de batlia, que trobaven que no havien de sortir en aquestes condicions.

 

stats