Aparcament
Part Forana 26/07/2022

El PP de Sencelles denuncia la “incapacitat manifesta” del batle en temes d'aparcament

El grup municipal critica el tancament parcial d'un pàrquing a la part rústica d'un solar llogat per l'Ajuntament

ARA Balears
1 min
L'aparcament al carrer Bons Aires de Sencelles.

PalmaEl Partit Popular de Sencelles ha criticat la “incapacitat manifesta i reiterada” del batle Joan Carles Verd en el camp de l'aparcament pel tancament d'una part del principal aparcament del municipi, situat en part en sòl rústic, al carrer de Bons Aires. Toni Ferragut, portaveu municipal del PP i regidor, ha recordat que el seu partit ja va denunciar l'obertura d'un “aparcament fantasma” en una finca rústica llogada a un familiar d'un regidor socialista de Sencelles el passat mes de juny.

Ferragut ha afegit que “els aparcaments permanents en sòl rústic són il·legals i la seva obertura pot implicar sancions que acabaran pagant els sencellers”. Per això, el regidor ha exigit al batle que dissenyi una “autèntica política de mobilitat i aparcament que resolgui la greu falta d'espai per a l'estacionament que sofrim els residents”.

Ferragut proposa com a solució “l'aprovació d'un pla general que dissenyi noves zones destinades a aparcaments, així com a la resta d'equipaments municipals” i també que “posi ordre a l'actual desori normatiu”.

stats