Part Forana 24/05/2022

El PP reclama la construcció de la ronda de S’Alqueria Blanca

ARA Balears
1 min
Vista aèria del poble de s'Alqueria Blanca amb el mar al fons.

PalmaEl Partit Popular ha reclamat al Consell de Mallorca que construeixi la ronda de circumval·lació de s'Alqueria Blanca. Els populars han remarcat, a través d'un comunicat, que aquestes obres són "una reivindicació històrica de fa molts d'anys dels veïnats de Santanyí" i completament necessaris per a evitar la massificació del centre del municipi i apostar per una mobilitat tranquil·la i segura.

En aquest sentit, el portaveu del Partit Popular al Consell, Llorenç Galmés, ha explicat que és una via molt necessària perquè "en temporada alta suporta una gran densitat de trànsit, amb una freqüència d'uns 8.000 vehicles diaris" i, a més, "és un punt de pas obligatori per anar a Cala d'Or, el principal nucli turístic del municipi, però també s'hi ha de passar per anar a Porto Petro, Calonge i molts altres punts d'interès".

Galmés ha criticat la gestió del Consell de Mallorca en aquest sentit i ha denunciat que "estem cansats de promeses incomplertes i de falsa propaganda. No podem esperar ni un minut més. La gent s'hi juga la vida".

D'altra banda, la batlessa de Santanyí Maria Pons ha demanat que "el Consell de Mallorca executi les obres pendents a les carreteres del municipi d'una vegada per totes". "Són obres imprescindibles per a millorar la seguretat dels residents i visitants", ha sentenciat.

stats