Part Forana 07/03/2023

El PP de Campanet 's'annexiona' Búger per promocionar la campanya electoral

Els populars del municipi del Raiguer utilitzen una imatge del poble veí per mostrar el seu lema per a les eleccions municipals

1 min
El PP de Campanet utilitza una imatge de Búger per promocionar la campanya

PalmaEl PP de Campanet ha utilitzat una imatge de Búger per promocionar-se en plena campanya electoral. Amb el lema 'Renovats, preparats', els populars han penjat a les xarxes socials una fotografia on apareix el poble veí, un fet que no ha passat desapercebut per als usuaris de Twitter. "Després de cercar el vostre candidat a El Pi-PSOE, ara anireu a cercar els vots a Búger?", apunta una usuària.

El diputat de MÉS per Mallorca Joan Mas Collet, per la seva banda, ha afirmat: "No saben ni on es presenten, i aquests han estat els socis del PSOE a Campanet, i a Búger també.

Els casos de Campanet i Búger, amb el PP i PSIB, són particulars. Pel que fa al primer, els populars van votar a favor de la investidura de la batlessa socialista Rosa Bestard, que governa amb El Pi. A Búger, el batle Pere Torrens (PSIB), va acordar amb el partit la renúncia com a militant el maig de 2021, junt amb tres regidors socialistes, per haver incorporat una regidora del PP en l'equip de govern, passant a tenir una majoria absoluta i deixant MÉS a l'oposició.

stats