Política
Part Forana 10/11/2022

El PP de Bunyola renova l'agrupació municipal després de la dimissió de dues regidores

Incorpora un nou portaveu, Joan Toni Riera, i un nou regidor, Sebastià Frau, que juraren el càrrec en el ple municipal d’aquest dimecres

1 min
Els nous integrants del PP de Bunyola

PalmaEl Partit Popular de Bunyola, actualment en l'oposició, ha renovat el seu grup municipal a l'Ajuntament amb la incorporació de Joan Toni Riera com a nou portaveu i Sebastià Frau com a nou regidor. Tots dos han jurat el càrrec en el ple municipal fet aquest dimecres vespre després de la dimissió de Catalina Sastre i Inmaculada Morales per motius personals i ho han fet acompanyats per la secretària general del PP de Balears, Sandra Fernández, i la secretària insular, Raquel Sánchez.

Joan Toni Riera, president també del PP de Bunyola, ha assumit el càrrec de portaveu “amb el compromís de defensar activament els interessos dels bunyolins amb vista a les eleccions municipals del 2023”. Riera també ha tingut paraules d'agraïment per a les dues regidores sortints “per l'excel·lent feina exercida durant tota la legislatura”. Per la seva banda, el nou regidor Sebastià Frau ha manifestat que “es deixaran la pell” perquè el Partit Popular governi a Bunyola a partir de maig del 2023 “perquè els nostres veïns no es poden permetre quatre anys més de pacte d'esquerres”.

stats