Mobilitat
Part Forana 07/10/2022

Ports de les Balears treu a licitació les obres de millora del port de Banyalbufar

L'objectiu d'aquestes actuacions és millorar l'accessibilitat i la seguretat d'utilització de la instal·lació d'aquest espai alterant-ne el mínim possible la imatge actual

ARA Balears
1 min
Marjades de Banyalbufar.

PalmaPorts de les Illes Balears ha tret a licitació aquest divendres les obres de conservació i manteniment del port del municipi de Banyalbufar amb la mínima alteració de la imatge actual. L'objectiu d'aquestes accions és millorar l'accessibilitat i la seguretat d'utilització de la instal·lació d'aquest espai del poble, i fer així una actuació integral i modernitzar les infraestructures, que ara mateix es troben en estat de deteriorament.

D'aquesta manera, amb les obres es reformaran les edificacions que s'han fet malbé, es restauraran instal·lacions i serveis i es reposaran estructures de suport d'embarcacions, entre d'altres. A més, es reconstruirà la plataforma d'embarcacions, afectada pels temporals, i l'accés a la platja. El pressupost de licitació de les obres és de 312.374,91 euros (amb l'IVA exclòs) i tenen una durada prevista de quatre mesos.

Amb tot, dels 38 amarradors de base que hi ha actualment, 22 han sol·licitat en termini la renovació de les autoritzacions, que a partir d'enguany passen de tenir una durada de tres anys a quatre i que s'autoritzaran pròximament. Paral·lelament al projecte de millora del port de Banyalbufar s'adjudicaran els 16 llocs d'estada d'embarcacions que en aquests moments estan pendents d'adjudicació.

stats