Festes patronals
Part Forana 04/07/2023

Portocristo fa festa pel Carme, amb la fira nocturna i la processó de les barques com a actes destacats

La programació comença dijous dia 6, amb el pregó a càrrec del grup excursionista Els Falcons, i s'allargarà fins dia 23 de juliol

ARA Balears
1 min
El batle de Manacor, Miquel Oliver, i la delegada de Porto Cristo, Antònia Llodrà, han presentat els programa de les festes del Carme.

PalmaLa fira nocturna i la processó de les barques són els actes més destacats del programa de les festes del Carme de Portocristo. La programació començarà aquest dijous amb el pregó a càrrec del grup excursionista Els Falcons, entitat que enguany fa 15 anys, i s'allargarà fins dia 23 de juliol.

El passeig de la Sirena, la plaça de l’Aljub i els carrers de Sant Jordi i de Sant Lluís seran les vies que acolliran la fira nocturna d'aquest divendres dia 7 de juliol. El programa l'ha elaborat l'Ajuntament de Manacor en col·laboració amb les entitats i associacions, a més de la Junta de Districte de Portocristo. Segons el batle, Miquel Oliver, "el fet que aquest programa estigui tan farcit de propostes demostra les ganes que té la gent de Portocristo de fer festa". La delegada del nucli, Antònia Llodrà, ha anunciat que "una de les novetats més esperades d'eledició és la recuperació de la cursa nocturna, que torna després d'uns anys sense fer-se". La Cursa Nocturna serà el proper dijous 13 de juliol a partir de les 19 h i des d’aquest dimarts 4 de juliol ja es poden comprar les camisetes a l’Oficina Municipal de Portocristo, de 16.30 h a 19 h (dies 4, 6, 10 i 12) i de 10 h a 13 h (8 de juliol), fins que s’acabin.

'Coneguem el nostre poble'

Tornen també les visites guiades ‘Coneguem el nostre poble’, amb les rutes Els tresors de Porto Cristo: els vestigis patrimonials del poble, a càrrec de Lourdes Melis, i La Guerra Civil a Porto Cristo. Memòria del desembarcament de Bayo i la repressió franquista, a càrrec de Maria Eugènia Jaume i Lourdes Melis. Una iniciativa que "ens permet conèixer el nostre poble", ha afirmat Antònia Llodrà.

stats