Part Forana 03/05/2021

Pollença demana al Govern construir una nova parada d'autobusos per evitar el col·lapse el 2022

El mes de novembre d'enguany començaran les obres per construir un PAC a la parada actual

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Pollença.

PollençaL'Ajuntament de Pollença ha demanat al Govern construir una nova parada d'autobusos en el municipi, concretament en el solar de Can Bach. És la segona vegada que el consistori fa aquesta petició de "necessitat urgent" a la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, però el Consorci de Transports d'aquesta Conselleria encara no "l'ha estudiat", explica l'ajuntament en una nota.

El mes de novembre d'enguany començaran les obres del nou Punt d'Atenció Ciutadana (PAC), que es troba devora la parada d'autobús actual, situada en el carrer de Cecili Metel. Per això, des del consistori demanen que es faci la nova parada a Can Bach, "ja que és impossible que l'actual pugui assumir l'entrada i sortida d'autobusos, el trànsit rodat habitual i les obres del nou PAC", ha dit el batle de Pollença, Bartomeu Cifre.

"Si el Govern no fa els seus deures ara, tal vegada aquest estiu no ho notem, però el pròxim serà un autèntic caos", ha afegit Cifre. Per això, insisteix que el municipi necessita "una nova parada d'autobusos i que no disminueixin les places d'aparcament dissuasiu, per aquest motiu en el seu moment ja vàrem oferir el solar de Can Bach".

stats