Part Forana 24/09/2019

Pollença debatrà la construcció d'una escoleta 0-3 anys al poble

Junts Avançam presenta una moció per posar en marxa el projecte educatiu

M. B.
2 min
Ajuntament de Pollença.

PollençaEl grup Junts Avançam de Pollença, a l'oposició, ha presentat una moció al ple d'aquest proper dijous per tal que l'Ajuntament iniciï el procediment per a l’habilitació d’un espai destinat a la construcció d'una escoleta pública d’Educació Infantil de 0-3 anys al poble de Pollença, amb l'objectiu d'oferir el servei en el curs escolar 2020-2021.

A hores d'ara, el municipi disposa d’una escoleta pública d’Educació Infantil de 0-3 anys al Port de Pollença, amb el nom d’Escoleta La Gola. Aquest centre disposa d’un projecte educatiu innovador i s’ha convertit en l’escoleta de referència del municipi, segons expliquen des de Junts.

A principi de la legislatura passada, La Gola tenia pocs alumnes i actualment funciona a ple rendiment, la qual cosa demostra la prioritat dels pollencins pel que fa a l’educació pública.

Al poble de Pollença hi ha una creixent demanda de places d'educació 0-3 anys que fa necessària la creació d'un nou centre d'Educació Infantil. Actualment, la Conselleria d’Educació fa una aportació econòmica de 6.000 euros l'any.

El fet que l'Ajuntament estigui sanejat des del punt de vista econòmic, segons Junts Avançam, permet avançar en materia d’educació 0-3 anys i plantejar la creació d’una escoleta d’Educació Infantil d'aquesta etapa a Pollença.

Preguntes d'Unides Podem

Per al mateix ple d'aquest proper dijous, Unides Podem ha presentat un total de 34 preguntes a l'equip de govern conservador, una de les quals també fa referència a la necessitat de crear una escoleta al poble de Pollença.

El fet que la majoria de partits representats al consistori pollencí duguin aquest projecte en els seus programes electorals fa pensar que la proposta d'una nova escoleta es tirarà endavant.

stats