Habitatge
Part Forana 09/08/2022

Els pobles d'interior preferits per viure pels estrangers: Montuïri, Sineu i Puigpunyent

Segons un estudi realitzat per Idealista són els municipis no costaners de les Balears que més demanda presenten després de la pandèmia

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la fira de Sineu

PalmaMontuïri, Puigpunyent i Sineu són els pobles no costaners més elegits pels estrangers per comprar casa a les Illes Balears, segons un estudi realitzat per Idealista. El portal immobiliari ha afirmat que molts compradors s'han fixat en pobles d'interior després de la pandèmia per establir una primera o segona residència. Això sí, no s'allunyen gaire de la mar o de zones d'influència dels seus compatriotes.

Segons aquest estudi, el municipi no costaner en el qual es registra un major volum de cerques d'habitatge en venda des de l'estranger és Ciudad Quesada (Alacant); el segon és Busot, un poble situat també a la província d'Alacant, i el tercer és la urbanització Ciudalcampo de la Comunitat de Madrid. A la quarta posició hi figura El Verger (Alacant), seguit per Fuente Obejuna (Còrdova), Ojén (Màlaga), Formentera del Segura (Alacant), Palma de Gandia (València), Viñuela (Màlaga) i Montuïri (Balears), que es troba en la desena posició.

Ja a l'onzè lloc se situa Vilallonga (València) i al dotzè Olivella a Barcelona, que és el primer a Catalunya. Els segueixen Almogía (Màlaga), Tanque (Santa Cruz de Tenerife), Algorfa (Alacant), Sineu (Balears), Turre (Almeria), Montroy (València), Puigpunyent (Balears) i Moralet (Alacant).

stats