Part Forana 04/04/2022

Adeu a la piscina del restaurant Mar y Paz de Can Picafort

El propietari ha mostrat novament el seu malestar perquè aquesta setmana comencen les obres per retirar la infraestructura, il·legal des dels anys 90

2 min
La piscina del restaurant Mar y Paz.

La piscina del restaurant Mar y Paz de Can Picafort es taparà de ciment aquesta mateixa setmana, després d'estar en situació irregular des de l'any 1995, segons ha explicat l'Ajuntament de Santa Margalida. El batle, Joan Monjo, ha informat l'ARA Balears que aquesta actuació forma part del projecte de construir una plaça per substituir les instal·lacions privades actuals. Per altra banda, el propietari del restaurant ha dit a través de les xarxes socials que "sempre havien tingut l'esperança que aquest dia mai arribaria".

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Santa Margalida ja ha aconseguit la concessió de Demarcació de Costes per fer ús públic de l'espai durant 15 anys. Així, el consistori hi crearà una plaça en forma d'amfiteatre per tal de nivellar el sòl, tal com es va aprovar en sessió plenària el passat mes de maig. Les obres es dividiran en dues fases; la primera, que es durà a terme en els pròxims dies, deixarà la piscina tapada de manera provisional per mitigar la perillositat que suposa, ja que es troba al costat d'una zona verda i la piscina té tres metres de profunditat. "Si algú es fa mal, seria responsabilitat de l'Ajuntament", diu el batle. La segona fase es farà passat l'estiu i consistirà en la construcció del projecte definit per l'equip de govern.

Per part seva, la propietat del restaurant ha mostrat el seu desacord a través d'un comunicat. "Adeu a 52 anys d'història de Can Picafort", diu a través d'Instagram. A més, asseguren tenir "una tristesa molt gran", però que això "els farà més forts".

Alguns restauradors de les Casetes dels Capellans de la platja de Muro -immersos en una batalla amb Costes per la retirada del permís de terrasses- han mostrat el seu suport al propietari de Mar y Paz.

stats