Eleccions
Part Forana 28/01/2023

El Pi i Tots per Pollença, junts a les eleccions municipals de maig

Ambdós partits no descarten incorporar altres agrupacions a la coalició

1 min
WhatsApp Image 2023 01 27 at 11.33.55

PalmaEl PI i el partit independent Tots per Pollença aniran junts a les eleccions municipals de maig del 2023. El líder de Tots, Tomeu Cifre; el president d’El Pi, Tolo Gili, i el regidor d’El Pi a Pollença, Josep Marquet, han escenificat aquest divendres la firma d’aquest pacte a la biblioteca Can Llobera. Pel que fa a la llista electoral, Cifre ha explicat que serà ell qui l'encapçalarà, però que encara no s'ha especificat qui serà el candidat a la batlia i "dependrà dels resultats".

Els dos partits no descarten que hi pugui haver altres incorporacions en aquesta coalició, tot i que Cifre avança que les relacions amb l'oposició (PSIB i MÉS) no han estat del tot satisfactòries: "Ens hem sentit poc acompanyats, mentre que amb El Pi hem trobat suport a l’hora de presentar iniciatives o peticions per millorar Pollença tant al Consell de Mallorca com al Parlament. Necessitam aquesta ajuda i per això hem fet la coalició”.

El president d'El Pi, Tolo Gili, ha valorat "la generositat d'en Tomeu i de la junta local d'El Pi, liderada per Josep Marquet, per fer aquesta passa". El president insisteix que "només El Pi podrà centrar les polítiques dels anys vinents i fugir de l'extrema dreta o de l'extrema esquerra". "Esperam continuar sumant projectes i partits locals per obtenir el suport majoritari de la societat de les Illes Balears", ha sentenciat el president.

A l'acte també hi ha assistit el candidat al Govern d'El Pi, Josep Melià. Cal recordar que Tots per Pollença i El Pi s'integren dins l'actual equip de govern del consistori pollencí i, en total, tenen set regidors.

stats