SELVA
Part Forana 15/09/2016

El Pi de Selva farà analitzar l'aigua "davant de notari" per evitar els dubtes sobre la potabilitat

Acusa el PP de no preocupar-se dels problemes dels ciutadans

Miquel Barceló
2 min
El grup municipal d'El Pi vol que no hi hagi dubtes sobre la qualitat de l'aigua de la xarxa pública.

SelvaDavant la denúncia d'un veí en el passat plenari, el grup municipal d'El Pi a Selva demanarà en el proper ple "una actuació ràpida i urgent per solucionar els problemes d’insalubritat de l’aigua del municipi". El portaveu, Joan Sastre, ha volgut deixar clar que "el govern municipal s'ha de preocupar pel benestar dels ciutadans i no ens podem permetre tenir l’aigua potable en males condicions, amb l’afegit dels greus problemes que patim".

Des de la formació regionalista s'ha manifestat que "perquè no hi hagi dubtes sobre la qualitat de l’aigua, farem fer una nova anàlisi davant de notari, per tal que, des de l'equip de govern, no es deixi passar el tema".

Un veí presentà en la darrera reunió del Consistori una anàlisi d'aigua, extreta de l'aixeta del seu domicili i en la qual alguns paràmetres indicaven la presència de bacteris com l'escherichia coli i també de coliformes en un 36 per cent superior al permès.

El batle, Joan Rotger, atenent-se a les darreres analítiques aportades per l'empresa concessionària, Aigües del Municipi de Selva, assegurà la potabilitat de l'aigua i, en declaracions a l'ARA Balears, ha remarcat la sorpresa pel fet que l'anàlisi del veí tingués data "de fa quatre mesos".

Segons els darrers controls de la concessionària, no hi ha presència de bacteris. El batle ha insistit aquest dijous en el fet que ha demanat noves analítiques, els resultats de les quals es faran públiques de seguida que es tinguin, "per eliminar qualsevol dubte".

"Ja duim un any de legislatura i és hora que ens posem en marxa. L’equip de govern del batle no fa res, ni es preocupa dels problemes que afecten els ciutadans del nostre municipi", ha afirmat Sastre, que ha volgut "agrair la col·laboració i la denúncia d'aquest veí, perquè així ens podrem posar a cercar solucions des de l’oposició si l'equip de govern no ho fa".

stats