Urbanisme
Part Forana 30/11/2022

Les obres de l'hotel de Formentor continuen tot i el decret que obliga a paralitzar-les

L'oposició ho denuncia i exigeix a l'Ajuntament que prengui mesures

1 min
Les obres de l'hotel de Formentor.

PalmaLes obres de l'hotel de Formentor continuen actives tot i haver-hi un decret de batlia que obliga a paralitzar-les. Fa un mes i una setmana que l’Ajuntament va acordar suspendre les obres i iniciar un expedient de restabliment de la legalitat urbanística en contra de Formentor Bay SL, com a promotors de les obres il·legals de l'hotel.

No obstant això, l'oposició ha denunciat aquest dimecres que no s’han paralitzat: "Ho hem pogut comprovar in situ i també ho han manifestat les autoritats municipals en diverses informacions de premsa", han apuntat en un comunicat signat per Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem Pollença.

Les tres agrupacions han interposat una denúncia davant el registre municipal "reclamant l'aplicació del mateix decret i també de l'article 187 de la Llei d'urbanisme atès l'incompliment de l'ordre de suspensió". En concret, reclamen que es precintin les obres i la maquinària, que s'imposin multes coercitives a partir dels tres mesos, i que es comuniqui al ministeri fiscal per exigir les responsabilitats pertinents.

stats