Urbanisme
Política 24/10/2022

Pollença atura les obres de l'hotel Formentor per haver-lo esbucat sense permís

Junts Avançam va aportar proves que demostraven l'incompliment de la llicència municipal, que era només de reforma

1 min
formentor

PalmaL’Ajuntament de Pollença ha suspès aquest dilluns les obres de reforma de l’hotel Formentor a causa d’una infracció greu per haver tomat tota l’edificació sense estar previst en la llicència municipal, que, segons l’informe elaborat pel Departament d’Urbanisme municipal, era estrictament de reforma.

Per aquest motiu, l’Ajuntament, mitjançant un decret de batlia, ordena a Formentor Bay SL, titular de la llicència, que suspengui de manera immediata les obres, sense perjudici de les mesures sancionadores que pertoquin per haver fet obres sense la llicència preceptiva. Els promotors, que han esbucat totalment l’icònic hotel pollencí, tenen ara 24 h per aturar-les, i, si no ho fan, la policia municipal precintarà el solar.

Igualment, Pollença informa l’empresa que s’inicia el corresponent procediment sancionador, i que té dos mesos per aconseguir una llicència municipal per restablir tot allò que ha tomat sense permís municipal.

El cap de l’oposició, el regidor de Junts Avançam Miquel Àngel March, va posar en coneixement de l’Ajuntament l’enderrocament total de l’edificació, aportant fotografies i documentació que demostraven que el que s’havia executat no estava emparat per la llicència, que el mateix informe municipal recorda en diverses ocasions que era estrictament de reforma.

En el mateix escrit presentat per Junts Avançam ja es feia constar l’incompliment de la llicència i de diferents normatives urbanístiques, entre elles el Pla General de Pollença, fet que els tècnics municipals consideren una falta greu. Aquí podeu consultar el document complet del decret de batlia.

stats