Part Forana 05/05/2022

Així serà el nou CEIP de sa Pobla

La Conselleria d'Educació ha presentat l'avantprojecte del centre, que tindrà capacitat per a 450 alumnes

ARA Balears
1 min
Projecte del nou CEIP Sa Pobla

La Conselleria d'Educació ha presentat l'avantprojecte de la nova escola de sa Pobla davant la comunitat educativa del municipi. El centre, que s'ubicarà als afores i costarà sis milions d'euros, tindrà capacitat per a 450 alumnes d'Infantil i Primària. Una vegada es comencin les obres, estaran acabades en el termini d'un any, segons ha informat el Govern en una nota de premsa.

En concret, el centre es projecta en un solar a prop del polígon industrial de Can Peu Blanc i tindrà diverses plantes. Per una banda, per a Infantil està previst un aulari amb accés independent. A l'inici del pavelló hi ha una aula polivalent i el porxo de jocs, mentre que el pati central es destina a pati de jocs d'Infantil.

Per altra banda, els espais de Primària es desenvolupen en tres plantes. A les superiors s'ubiquen diferents aules, mentre que a la planta inferior s'hi faran el menjador, la cuina, els espais complementaris, l'aula d'atenció a la diversitat, el gimnàs i els vestuaris, així com una sala d'instal·lacions. Pel que fa als exteriors, s'hi farà un aparcament i espais d'espera i esbarjo ampliant la vorera.

Així ho han explicat el gerent de l'IBISEC, Miquel Coll, i l'arquitecte responsable del projecte, Guillem Vanrell, al batle del municipi, Llorenç Gelabert , acompanyat de diferents representants de la corporació municipal i de la comunitat educativa de sa Pobla.

stats