Part Forana 10/03/2022

Negueruela es compromet a destinar grans inversions dels fons europeus a Capdepera

S'ha reunit amb el batle i el sector turístic del municipi

ARA Balears
1 min
Negueruela, Fernandez i representants del sector turístic de Capdepera

CapdeperaEl conseller de Turisme, Treball i Model Econòmic, Iago Negueruela, "s'ha compromès" aquest dijous amb l'Ajuntament de Capdepera "a tractar de manera específica quines inversions milionàries rebrà Capdepera", explica el batle, Rafel Fernández. En aquest sentit, Negueruela afegeix que "un municipi turístic tan important com aquest ha de tenir ajudes de Turisme per continuar millorant". Així ho ha dit el conseller després de la reunió entre el consistori i la federació hotelera de Capdepera.

Fernández destaca que per a Capdepera és "vital" tenir una sèrie d'inversions que incrementin la "competitivitat" respecte de la resta de municipis, ja que "tenim un hàndicap amb el transport", diu el batle. Pel que fa a aquesta problemàtica, l'edil assegura que el conseller també s'ha compromès a estudiar una solució per a un transport directe des de l'aeroport de Palma fins a Capdepera.

A més de les ajudes del fons europeus, la reunió ha servit per resoldre dubtes de la nova normativa turística. "Ha donat explicacions dels esforços que s'han de fer i de les facilitats que podem obtenir per tirar endavant el canvi de llits o l'economia circular. Crec que els nostres establiments se n'han anat informats de primera mà sobre el futur més immediat que tindrem", ha manifestat el president de la Federació Hotelera de Capdepera, Joan Ferrer. Per la seva banda, el conseller ha insistit que el sector turístic d'aquest municipi té una "importància excepcional" i espera una "bona temporada en un marc postcovid".

stats