Part Forana 17/02/2022

El molí protegit de sa Pobla, a l'espera que li facin desaparèixer unes pintades vandàliques de l'estiu

El PP municipal ha denunciat i també es queixa de la manca d'efectius policials davant els actes delictius de les darreres setmanes

1 min
Pintada al molí de Son Cladera de Sa Pobla, feta el passat juliol

El molí protegit de Son Cladera a sa Pobla es troba encara a l'espera de ser netejat d'un gran grafit que li van pintar el passat mes de juliol. Des de l'Ajuntament de sa Pobla van sol·licitar al Departament de Carreteres del Consell de Mallorca, de qui és propietat la torre, la rehabilitació del malfraig. Des de llavors, s'està pendent que una empresa especialitzada se n'encarregui. Igualment, el consistori municipal ha explicat a aquest diari que espera que les tasques de restauració comencin prest, segons les darreres comunicacions que han mantingut amb la institució insular.

Mentrestant, el PP de sa Pobla ha assenyalat que l'Ajuntament i el Consell de Mallorca "es passen la pilota d'una institució a l'altra" i que "la imatge que es dona del nostre patrimoni és molt trista, amb grafits com aquest, que continua al molí des de l'estiu", segons ha explicat en una nota de premsa, en la qual també denuncia la manca d'efectius policials al poble.

Vehicle amb vidres romputs a Sa Pobla

En concret, en les darreres setmanes hi ha hagut diversos casos de delinqüència a sa Pobla que han afectat diversos vehicles amb rompudes de vidres, segons ha explicat el tinent de batle de sa Pobla, Antoni Simó. Tot i això, l'edil ha assegurat a aquest diari que la situació s'ha estabilitzat. A més, ha aclarit que a l'Ajuntament de sa Pobla hi ha places disponibles per a agents de Policia Local, però hi ha manca de personal format, la qual cosa "és una lluita constant que no es perd per part dels ajuntaments".

stats