Política
Part Forana 05/12/2022

Miquel Cabot es torna a presentar a la batlia de Marratxí pel PSOE

"Hem posat fi a aquella imatge de municipi dormitori", ha assegurat el socialista

ARA Balears
1 min
Miquel Cabot, el candidat a revalidar la batlia de Marratxí pel PSOE.

PalmaEl Secretari General de l’Agrupació Socialista de Marratxí i batle del municipi, Miquel Cabot, ha anunciat aquest dilluns que serà el candidat a la batlia del municipi a les properes eleccions locals de maig. “Vull continuar treballant des de la batlia per consolidar el projecte per a Marratxí que vam començar el 2019” ha assegurat Cabot.

Cabot va ser primer tinent de batle en la legislatura 2015-2019, encapçalant les àrees econòmiques, de Contracte de Joventut i de Comunicació, mentre que el maig de 2019 Miquel Cabot va ser triat batle del municipi, en coalició amb dues forces polítiques més (MÉS i PI).

Un dels objectius principals de Cabot com a batle serà "consolidar el canvi de cicle iniciat el 2019, en què Marratxí ha liderat projectes estratègics de reconversió industrial i s’han impulsat polítiques de diversificació turística, enfocades en la desestacionalització, el turisme d’interior i el turisme ciclista", ha anunciat en un comunicat. “Marratxí ara mira de cara a la resta de municipis i hem posat fi a aquella imatge de municipi dormitori”, ha conclòs Cabot.

stats