Mancor de la Vall
Part Forana 29/12/2022

Mancor de la Vall torna a quedar sense metge de família durant les festes

L'Ajuntament obté el compromís de Salut que passat els Reis el facultiu passarà visita dos dies a la setmana

1 min
Fins ara el metge de família just rebia visites durant cinc hores a la setmana a Mancor de la Vall.

PalmaEl centre de salut de Mancor de la Vall, on fins ara el metge de família passava visita cada dimecres dematí, ha deixat d'oferir aquest servei durant les festes. Segons el batle, Guillem Villalonga, el motiu és que a Inca hi ha hagut concurs de trasllats i set facultatius han deixat la Unitat Bàsica de Salut des Blanquer, d'on depèn sanitàriament Mancor de la Vall. "Just abans de festes, dia 19 de desembre, em vaig reunir amb Miquel Caldentey, gerent d'Atenció Primària de Mallorca. i em va assegurar que passat els Reis es restablirà el servei, i que serà de dos dies a la setmana", explica Villalonga.

En un comunicat, el Partit Popular, partit a l'oposició a l'Ajuntament de Mancor, ha denunciat que els mancorins aquests dies, si proven de demanar hora al metge, no els en donen. El batle ha confirmat que "efectivament, si un resident a Mancor demana hora, el deriven a la Unitat Bàsica de Salut des Blanquer, a Inca". El portaveu del PP, Pep Frontera, critica la "manca de gestió del Govern d'Armengol" perquè "no s'ha solucionat el problema". "Just saben posar pegats i vendre fum", assegura el cap de l'oposició a Mancor de la Vall.

Frontera també retreu al batle del municipi, Guillem Villalonga, que "sigui incapaç de defensar els interessos dels mancorins i reclamar allò que pertoca al poble". "Estam davant una situació alarmant i i l'equip de Govern municipal queda de mans plegades", manifesta Frontera.

stats