Part Forana 24/03/2022

MÉS per Llucmajor critica l'Ajuntament per "deixar perdre" subvencions

La formació política considera que no s'ha fet "cap projecte ni inversió important"

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Llucmajor

PalmaMÉS per Llucmajor critica que l'Ajuntament ha "deixat perdre" subvencions del Govern i el Consell de Mallorca, i que els pressupostos municipals mostren la "manca de coratge i decisió política" de l'equip de govern, ja que "no hi ha cap projecte ni inversió important que solucioni problemes endèmics del municipi", informa la formació política en una nota.

En aquest sentit, ha denunciat que l'equip de govern no ha aprofitat les convocatòries "competitives" i ha anat "improvisant", fet que "l'ha fet arribar tard pràcticament a tot o directament no arribar a res", diu el regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra.

En aquest sentit, ha remarcat que els darrers tres anys Llucmajor "no ha aconseguit cap subvenció procedent d'una convocatòria oberta en la qual s'hauria pogut competir amb projectes que han aconseguit altres municipis que sí que han fet la seva feina". No obstant això, el Consistori "ha apostat per un gran nombre de petits projectes que han col·lapsat l'Ajuntament", ha insistit.

L'any passat es varen aprovar transferències de crèdit de 12 milions d'euros, però, tot i això, "tenim la sensació que no s'han aprofitat suficient, ni en quantitat ni en ritme", diu Serra. Per això, Més per Llucmajor sol·licita que enguany es concentri la despesa en projectes de més envergadura.

stats