Part Forana 20/06/2023

MÉS gestionarà Cultura i Medi Ambient a Inca, mentre que les altres deu regidories són per al PSOE

Virgilio Moreno presenta el seu equip després de l'acord assolit amb els ecosobiranistes, que el fan batle els quatre anys

ARA Balears
1 min
Virgilio Moreno ha presentat el seu equip de Govern, en què dues de les 12 regidories seran gestionades per MÉS.

PalmaVirgilio Moreno ha presentat aquest dimarts la distribució de les àrees del Govern aquest dimarts. En el nou organigrama de l'Ajuntament d'Inca, MÉS gestionarà dues regidories. Alice Weber, cap de llista dels ecosobiranistes, serà regidora de Cultura, Llengua, Patrimoni i Memòria, mentre que Helena Cayetano, número dos, passarà a gestionar Educació i Medi Ambient.

En el tercer mandat en què Moreno és batle d'Inca, els socialistes gestionaran, a part de la batlia, les regidories d'Igualtat, Espais Públics i Serveis (María del Carmen Oses); Organització Laboral i Contractació (Sebastià Oriol); Mercats, Fires i Dijous Bo (María José Fernández); Esports, Festes, Joventut i Participació (Antoni Peña); Benestar Social, Salut i Cooperació (Maria Antònia Pons); Promoció de la Ciutat, Comerç i Gestió Digital (Miquel Àngel Cortès); Urbanisme, Habitatge, Museus i Conservatori (Andreu Caballero); Formació, Treball i Ocupació (Maria Francisca Barceló), i Seguretat Ciutadana,Trànsit i Persones Majors (Antònia Triguero).

stats