Part Forana
Part Forana 11/07/2022

El mercat de sa Cabana es dinamitza amb atraccions infantils

L'Ajuntament de Marratxí posa en marxa una campanya estiuenca per apropar els més petits al producte local

ARA Balears
1 min
Cartell de la campanya 'A l'estiu vine al mercat de comerç local'

Palma'A l'estiu vine al mercat de comerç local' és la nova campanya que l'Ajuntament de Marratxí ha llançat amb l'objectiu d'incentivar l'afluència de compradors al mercat de sa Cabana. Aquesta iniciativa es durà a terme entre les 8 i les 12 h els dimecres 13 i 27 de juliol i els dies 10 i 24 d'agost, i s'hi podran trobar castells inflables, a més d'activitats infantils a la plaça del Mercat.

Aquesta campanya, segons han informat en un comunicat, coincideix amb les vacances dels més petits i, precisament, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Jero Sans, confia que "serveixi tant per ajudar el comerç local com perquè els nins puguin descobrir els excel·lents i variats productes que tenim als mercats".

D'aquesta manera, mentre les famílies coneixen la varietat i qualitat del comerç de proximitat del municipi o d'altres productes de quilòmetre zero, els nins i nines podran gaudir de les atraccions. Aquesta iniciativa, a més, pretén també incrementar la mobilitat a la zona davant la davallada de clients que es produeix als mercats tradicionals durant els mesos d'estiu.

stats