Eleccions municipals
Part Forana 02/02/2023

Martí March anuncia la seva candidatura a la batlia de Pollença

L'actual conseller d'Edudació i Formació Professional encapçalarà la llista socialista al municipi

1 min
Martí March en una imatge d'arxiu.

PalmaL’actual conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, ha anunciat aquest dijous horabaixa la seva candidatura a la batlia de Pollença per a les eleccions de maig del 2023 amb el suport de l’assemblea local.

"Volem canviar Pollença perquè sigui un referent en cultura i turisme; millorar l’activitat econòmica amb estratègies que potenciïn l’economia local”, ha puntualitzat March durant la presentació de la candidatura. El conseller afronta amb "molta il·lusió el repte de treballar per assolir la batlia a través d’un govern de progrés, que suposi una alternativa real que obri una nova etapa al nostre poble, ja que després d’aquests quatre anys està clar que Pollença necessita un canvi”, ha explicat. 

Martí March és doctor en Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona. És catedràtic d'universitat de Sociologia de l'Educació i Pedagogia Social de la Universitat de les Illes Balears i, actualment, és conseller d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears.

El titular d'Educació es converteix així en el segon conseller del Govern –i també del PSIB– que es presentarà a una candidatura electoral lluny de l'Executiu. L'altre cas és el del conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, exbatle de Sant Josep de sa Talaia, que liderarà la llista socialista al Consell d'Eivissa.

A més, cal recordar que altres consellers ja han declarat que no continuaran en el Govern en cas d'un tercer Pacte de Progrés. Aquest és el cas dels dos membres d'Unides Podem (Juan Pedro Yllanes i Mae de la Concha) I els de MÉS per Mallorca (Fina Santiago i Miquel Mir).

stats