Part Forana 25/01/2022

El Govern amplia la xarxa del TIB a Marratxí

La línia que connecta actualment Pòrtol amb l'estació de tren de Marratxí s'allarga i es creen dues aturades al Pla de na Tesa i Son Ferriol

ARA Balears
1 min
Canvis en el recorregut EMT-TIB Marratxí

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, acompanyat pel batle de Marratxí, Miquel Cabot, i el tinent de batle de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Palma, Francesc Dalmau, ha presentat aquest dimarts dematí el nou servei del transport públic interurbà del municipi amb el qualel TIB substituirà en alguns punts del nucli el servei que fins ara prestava l'EMT. D'aquesta manera es vol millorar la connectivitat dins el municipi i amb l'hospital Son Llàtzer i el centre comercial de FAN Mallorca.

En concret, la línia del TIB 341, que connecta actualment Pòrtol amb l'estació de tren de Marratxí, s'allarga i continua el recorregut cap al Pont d'Inca, el Pont d’Inca Nou, Cas Capità, el Pla de na Tesa, Son Ferriol i l’hospital Son Llàtzer, i finalitza al centre comercial FAN Mallorca. El recorregut de la línia afegeix així diferents punts d'enllaç amb el servei de tren d'SFM al Pont d'Inca Nou i amb el bus de la línia 3 de l'EMT de Palma a Son Bonet.

D'aquesta manera, es creen dues noves parades al Pla de na Tesa i Son Ferriol, respectivament. D'altra banda, les parades de Pòrtol Nou i l’estació de Marratxí modifiquen la seva ubicació i es mantenen les parades actuals de l'EMT al Pont d'Inca i Cas Capità.

Cal destacar que l’inici de la nova línia està prevista per a dimarts 8 de febrer, data en què també començarà el nou recorregut de la línia 504 del TIB que passarà per les urbanitzacions de Cala Blava i Son Verí Nou de Llucmajor i substituirà el servei de l’EMT.

stats