Mobilitat
Part Forana 28/09/2022

Marratxí demanarà al Govern un pla pilot de transport públic nocturn els caps de setmana

L'Ajuntament ha aprovat en el ple municipal aquesta iniciativa del grup Ciutadans, a fi d'apostar per "una mobilitat sostenible i adaptada a les necessitats dels ciutadans"

ARA Balears
1 min
El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Marratxí.

PalmaL'Ajuntament de Marratxí ha aprovat en el ple municipal una iniciativa del grup Ciutadans (Cs) per la qual demanaran al Govern que estudiï la viabilitat de posar en marxa un pla pilot de transport públic nocturn els caps de setmana, segons ha informat el partit en una nota de premsa. El portaveu de Cs Marratxí, José María Amengual, ha dit que aquesta iniciativa suposa una "aposta per una mobilitat sostenible i adaptada a les necessitats dels ciutadans".

D'aquesta manera, la proposta de Cs reclama un pla pilot perquè funcionin també durant la nit les línies T2 i T3 de tren, així com que es mantingui l'horari nocturn de la L123 d'autobús, que actualment només està activa durant l'estiu. "És necessari estudiar altres opcions que permetin una major connexió entre els autobusos TIB i les línies de tren", ha agregat Amengual.

El portaveu de la formació ha apuntat que "els grups amb representació a l'Ajuntament han acollit també molt positivament" la seva proposta de demanar també al Govern que desenvolupi una app per a mòbils que permeti a l'usuari consultar de manera unificada la informació relativa a tot el transport públic de les Balears, amb la possibilitat de finançar-la amb fons europeus.

stats