Part Forana 14/06/2022

Manel, Sopa de Cabra, Anegats i Los Inhumanos, plat fort de les festes de Sant Marçal

L'Ajuntament ha organitzat una trentena d'activitats adreçades a tots els públics

ARA Balears
1 min
El grup Manel en concert a la Monumental el 9 d'abril d'aquest any.

PalmaL'Ajuntament de Marratxí ha presentat aquest dimarts el programa de festes de Sant Marçal 2022 amb la sorpresa d'uns convidats estrella en els concerts que es duran a terme al municipi. Manel, Sopa de Cabra, Anegats i Los Inhumanos seran el plat fort d'unes festes patronals que començaran el pròxim 23 de juny i s'allargaran fins dia 3 de juliol.

Tot i que aquest dimarts s'han fet oficials alguns noms del cartell musical i alguns actes, serà el pròxim 15 de juny quan l'Ajuntament de Marratxí presentarà el programa complet de les festes de Sant Marçal.

A més dels concerts, el Consistori ha avançat, també, que ha organitzat una trentena d'activitats adreçades a tots els públics en què no faltaran el XXXV Certamen de Pintura Sant Marçal, la música, l'art, la fira amb productes locals, l'humor, les ballades populars o les exhibicions esportives, entre d'altres. A més, també es duran a terme el tradicional Homenatge a la Vellesa i la missa solemne en honor de sant Marçal, patró de Marratxí.

stats