Part Forana 27/10/2021

La Mancomunitat del Pla vol crear més llocs de feina als seus municipis

S'ha presentat un pla d'ocupació conjunt amb l'objectiu de fomentar el treball lligat al desenvolupament local

ARA Balears
1 min
Autoritats durant la presentació del Pla Estratègic d'Ocupació Local

La Mancomunitat del Pla de Mallorca ha presentat aquest dimecres un projecte d'ocupació que vol incrementar els llocs de feina i fomentar l'oferta formativa, el suport al teixit empresarial i l'emprenedoria, així com l'impuls del turisme sostenible a tots els municipis de la zona.

La fulla de ruta, que s'ha dissenyat i finançat amb el suport del SOIB, s'ha presentat al centre social Ca’n Real de Petra, amb la presència del director general de Model Econòmic i Treball, Llorenç Pou. Aquest projecte es durà a la pràctica amb un procés participatiu obert a empreses, associacions, centres educatius, representants públics i mitjans de comunicació locals, entre altres actors del territori.

El Pla de Mallorca històricament ha tingut un desenvolupament diferent de la resta de zones de les Illes Balears, tant per la seva situació geogràfica, la cultura i tradició de la societat que hi resideix com per l'activitat econòmica que el sustenta, basada en el comerç, l'agricultura, la petita indústria i un turisme interior relacionat amb la tranquil·litat, la gastronomia, el paisatge natural i el patrimoni històric i cultural.

stats