Part Forana 15/12/2020

Manacor reparteix 80.000 vals de 10 euros per incentivar el consum local

El Consistori calcula que es mobilitzaran més d'1,5 milions d'euros

Ara Balears
1 min
El centre de Manacor.

PalmaEls ciutadans de Manacor ja poden accedir als vals de consum de 10 euros que l'Ajuntament va posar en circulació ahir dilluns. En concret, el Consistori en reparteix 80.000 i cada resident en podrà obtenir dos. L'objectiu és incentivar el consum local. "Pensam que amb aquesta iniciativa podrem mobilitzar més d'1,5 milions d'euros", apunta el batle de Manacor, Miquel Oliver, en una nota. Cal destacar que per utilitzar aquest vals la compra ha de ser com a mínim de 15 euros si s'utilitza només un val, o de 30 si s'empren tots dos alhora.

Per poder accedir a aquests vals, el Consistori ha posat en marxa la web www.jabatega.com. És en aquesta plataforma en línia on hi ha els comerços adherits a la iniciativa, i els residents majors de 18 anys s'hi podran descarregar fins a dos vals de consum. Per fer-ho, l'usuari ha de registrar el seu DNI i acceptar els termes de servei. També en el moment de compra, el client haurà de mostrar el seu DNI.

Aquesta és la primera convocatòria dels vals i si a final de desembre del 2020 no s'ha esgotat tot el pressupost, es prorrogarà automàticament fins que s'acabi el crèdit. "La intenció és que dia 31 de desembre els 800.000 euros que posam a la disposició dels ciutadans i comerços s'hagin acabat", ha dit Oliver

stats