Temps
Part Forana 15/09/2022

Manacor restableix el subministrament d'aigua després de reparar una avaria d'un transformador

La tempesta elèctrica del passat 8 de setembre va causar "importants desperfectes" al transformador del pou de ses Tapereres

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Manacor./ ARXIU

PalmaL'Ajuntament de Manacor ha recuperat la normalitat al sistema de subministrament d'aigua, en reparar una avaria que s'havia produït al transformador del pou de ses Tapereres que havia ocasionat una reducció en la pressió de les canonades de la xarxa, segons ha comunicat el Consistori.

El municipi de Manacor ha patit aquest dijous baixades importants de la pressió de l’aigua. El Consistori ha advertit que, fins i tot, hi podria haver hagut un tall generalitzat del subministrament. Aquests fets venen arran de la tempesta elèctrica del passat 8 de setembre, la qual va provocar importants desperfectes en els diferents pous d’aigua que gestiona la SAM a Manacor.

Per la seva banda, els tècnics de la SAM han anat reparant durant aquesta setmana les diferents avaries i desperfectes provocats pels llamps. De totes maneres, la reparació de l’avaria detectada en un fusible del transformador del pou de les Tapereres –que distribueix més del 40% de l’aigua del nucli de Manacor– no correspon a la SAM.

Per tant, s'ha requerit la intervenció de la companyia elèctrica propietària del transformador, i s'ha reparat el migdia. L'Ajuntament de la localitat s'ha disculpat per aquesta avaria i ha conclòs: "Pregam que els ciutadans disculpin les molèsties".

stats