Part Forana 06/04/2022

Manacor promou l'esperit emprenedor amb cursos gratuïts

La iniciativa 'Ara és la teva' està dirigida a les persones que vulguin impulsar un negoci

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Manacor./ ARXIU

PalmaL'Ajuntament de Manacor posa en marxa la segona edició d''Ara és la teva', una iniciativa destinada a totes les persones emprenedores que vulguin impulsar el seu negoci. Les inscripcions a aquest curs són limitades, la formació és gratuïta i es farà a l'Espai Na Camel·la entre el 25 d'abril i l'11 de maig, informa el Consistori en una nota.

Cal recordar que la primera edició d'aquest programa es va fer durant la primavera de l'any passat. Hi participaren 14 persones emprenedores i se'ls va oferir informació sobre diagnòstic i desenvolupament d'habilitats emprenedores, així com la validació de la seva idea com a model de negoci. Durant el curs varen aprendre a fer un pla d'acció a tres mesos vista, els tràmits per a la posada en marxa del negoci, les obligacions fiscals i el pla d'empresa, entre altres. A més, els participants en el curs també varen rebre assessorament personalitzat. 

Els projectes sorgits de la primera edició fan referència a assessoraments adreçats a persones migrades i de nutrició, llibres artesanals, disseny gràfic de roba, cuines de diferents països i tallers de fusta per a infants i fotografia, entre d'altres.

stats