Part Forana 22/03/2022

'Manacor pensa', un cicle que posa la filosofia al centre de la ciutat

Es farà un cicle de conferències i activitats centrades en aquesta ciència

ARA Balears
1 min
El batle de Manacor amb els participants de 'Manacor Pensa'

'Manacor pensa' és un cicle filosòfic de conferències que s'estrenarà el 4 d'abril a la ciutat amb l'objectiu de promoure la filosofia. Així ho ha anunciat l'Ajuntament de Manacor en una nota de premsa en què també apunten que hi haurà un seguit d'activitats dedicades als alumnes del CP Es Canyar, del Conservatori de Manacor i de la Institució Pública Antoni M Alcover.

En concret, el cicle tindrà lloc a la Institució Pública Antoni M. Alcover del 4 a l'11 d'abril, de 18 a 19.30 h. Aquest programa vol posar la filosofia al centre, com ha explicat el professor Pere Verd. El batle, Miquel Oliver, ha expressat el desig que aquesta sigui la primera de moltes edicions d'un cicle dedicat a la filosofia amb l'objectiu de "pensar Manacor, pensar-nos i saber qui som".

Entre les conferències i les activitats, es tractaran qüestions com l'autoconeixement filosòfic o la filosofia en nom de dona. A més, també es faran debats i la presentació del poemari de M. Magdalena Gelabert dedicat a la filosofia i als savis des de l'antiguitat fins als nostres temps.

Cicle 'Manacor Pensa'
stats