FIRES
Part Forana 04/11/2017

El pregó de Magdalena Llabrés obrirà la porta al Dijous Bo

La doctora és la primera llicenciada en Medicina al municipi

Ara Balears
2 min
El pregó de Magdalena Llabrés obrirà la porta al Dijous Bo

IncaAquest mes, l’església de Santa Maria la Major acollirà el tradicional pregó d’inici de la setmana gran del Dijous Bo. Enguany, la Dra. Magdalena Llabrés Rosselló serà l’encarregada de pronunciar-ne el parlament. Cal destacar que la doctora és la primera llicenciada en Medicina al municipi, fet que, juntament amb la seva trajectòria vital, han estat els mèrits que l’equip de govern de l’Ajuntament han considerat per proposar-li participar en aquest esdeveniment.

Magdalena Llabrés Rosselló va néixer a Inca el 23 de febrer de 1952, filla de Ramon i Paquita, ambdós mestres de formació i que treballaven a l’empresa familiar Mobles Llabrés, ubicada llavors al carrer Major i la Gran Via d’Inca. Es casà amb Hipòlit Medrano el 1977 i és mare de dues filles. Viu a Palma des del 1975, però mai ha perdut els lligams amb Inca, tant familiars com d’amistats i professionals.

El 1969 cursà els estudis de Medicina a la Universitat Central de Barcelona (Hospital Clínic). L’any 1975 començà a fer feina com a metge resident de Medicina Interna i Aparell Digestiu a Son Dureta. El 1980 exercí a Inca, concretament al recentment obert ambulatori d’especialitats. Un any després es va traslladar al Centre d’Especialitats del Carme (Palma) i el 1988 obtingué la plaça d’adjunta d’aparell digestiu a l’hospital de Son Dureta, on va exercie fins desembre de 2006. El gener de 2007 es va presentar a la plaça de cap d’Aparell Digestiu de l’Hospital Comarcal d’Inca, on va organitzar el servei fins a l’any 2009, quan tornà a Son Dureta. El 2010 va començar a exercir a l’Hospital Universitari de Son Espases, on muntà el gabinet de Motilitat Digestiva. El juliol d’enguany es va jubilar.

stats