Part Forana 12/08/2021

Llucmajor reprèn les fires en format presencial amb la nova Fira de la Mobilitat

L'exhibició, que es farà al passeig de Jaume III, inaugurarà les de tardor d'enguany

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Llucmajor.

PalmaL'Ajuntament de Llucmajor reprendrà enguany la presencialitat en les fires tradicionals de tardor amb la nova Fira de la Mobilitat, segons ha informat el Consistori. L'exhibició, que s'instal·larà dia 2 d'octubre al passeig de Jaume III, té com a principal objectiu donar a conèixer les darreres novetats en matèria de mobilitat sostenible i servir d'aparador per a les empreses, entitats i administracions participants.

"La mobilitat sostenible és molt més que cotxes elèctrics", ha defensat en un comunicat la regidora de Comerç, Fires i Mercats de Llucmajor, Noemí Getino. En aquest sentit, ha dit que "l’Ajuntament aposta pel transport ecològic" i que aquesta mostra "servirà per donar a conèixer totes les seves possibilitats".

Getino ha explicat també que estan treballant perquè a la fira hi tinguin presència les embarcacions elèctriques. "A Mallorca, essent una illa, són vehicles que hem de tenir molt en compte", ha aclarit.

A més, la regidora ha afegit que "hi haurà un espai per a les diferents opcions de càrrega o vehicles de lleure" i que "es faran un seguit de xerrades relacionades amb la temàtica". L'objectiu, ha conclòs Getino, és "oferir als residents i visitants una àmplia proposta".

Per la seva banda, el batle de Llucmajor, Éric Jareño, ha explicat que "després d'un any sense fires, sembla que aquest 2021 podrem fer-les en format presencial i amb totes les mesures de seguretat". Cal recordar que la Fira de la Mobilitat donarà el tret de sortida a la temporada, que inclourà cites com la fira artesana, la fira d'oportunitats, la mostra llucmajorera i la fira 'frikijor', que l'any passat es varen haver de suspendre o adaptar a la virtualitat.

stats