Part Forana 26/05/2022

Llucmajor invertirà quasi dos milions d'euros a millorar els carrers, camins i voravies del municipi

És la segona partida que l'Ajuntament dedica a aquest capítol

ARA Balears
1 min
Un dels carrers asfaltats a Llucmajor

PalmaL'Ajuntament de Llucmajor ha anunciat un nou projecte per millorar els carrers, camins i voravies del municipi. Aquest dilluns han anunciat aquest dijous que es farà una inversió d'1,84 milions d'euros per tal de millorar l'asfaltat dels carrers, arreglar camins rurals i arreglar i construir més voravies.

A través d'un comunicat han recordat que aquesta és la segona partida que l'Ajuntament de Llucmajor dedica a aquest capítol. Cal recordar que el 2021 ja es varen invertir 1.500.000 d'euros en aquest concepte i les tasques s'estan executant ara. El batle del municipi, Eric Jareño, ha destacat que "aquests són projectes de molta importància per a la millora viària i la seguretat del trànsit i dels vianants al nostre municipi".

L'Ajuntament ha informat que aquesta iniciativa aprovada gràcies al suport de tots els partits al darrer ple ordinari. En el comunicat han explicat que el projecte afectarà més d'una vintena de carrers del terme de Llucmajor (amb una inversió de 588.176 €) i de la resta del municipi: vuit carrers a Badia Blava, cinc de Badia Gran, dos de Sa Torre i un a Tolleric (amb una inversió total per a aquestes zones de 591.040 €).

El projecte preveu també una inversió de 293.452 € per a camins rurals de competència municipal. Es veuran afectats un total de cinc camins: camí del Creuer de Cortadeta: 485 ml, camí travessia de sa Bassola: 470 ml, camí del Coix Carro: 941 ml, camí de Binificat (trams): 1.284 ml, i camí del Pèleg (tram): 2.190 ml. Per altra banda, la partida que s'invertirà en les voravies és de 373.935 €.

stats