Part Forana 01/07/2021

Llucmajor inverteix 3,5 milions d'euros a reformar i ampliar infraestructures i serveis

Es duran a terme una sèrie d'intervencions, com per exemple la reforma de la plaça Major de s'Arenal i el canvi de parquet al pavelló municipal, entre altres

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Llucmajor.

LlucmajorL'Ajuntament de Llucmajor ha aprovat diverses modificacions de crèdit per un valor de 3.590.235 euros per a l'adquisició, millora i ampliació de diferents serveis i equipaments públics d'arreu del municipi, informa el consistori en una nota. "Es tracta d'inversions necessàries i urgents després d'anys de no fer cap actuació important al municipi. Per això, treballam amb l'objectiu d'atendre les necessitats de tots els residents del Llucmajor i en aquest sentit consideram que és necessari modificar el pressupost per invertir els doblers allà on realment són necessaris", ha dit el batle de Llucmajor, Eric Jareño.

En concret, s'ha aprovat destinar 931.020,29 euros a la reforma de la plaça Major de s'Arenal, així com invertir 729.598,93 euros en la millora d'infraestructures esportives com la coberta de la pista poliesportiva, el canvi de parquet al pavelló municipal i les reparacions de les piscines. A més, també es duran a terme altres intervencions en espais públics, com ara la conversió en zona de vianants de la plaça Santa Catalina Thomàs, l'asfaltatge de camins rurals, la reparació de les voravies dins Llucmajor, la intervenció al parc de Joan Ferre i el canvi i millora de l'enllumenat de Son Verí.

Es duran a terme també una sèrie d'inversions en l'àrea de cultura i s'invertirà en l'arxiu i en infraestructures per a les pròximes celebracions. A més d'aquestes inversions també es destinaran altres partides a inversions en la Policia Local, mobiliari d'oficina per als diferents departaments i millora dels aires condicionats en alguns edificis municipals.

stats