Part Forana 29/01/2020

Llucmajor dedica un carrer al policia Pere Maimó, mort el 2013 en acte de servei

El vial que durà el nom de l'agent està situat al costat de l'IES S'Arenal

Ara Balears
1 min
Imatge de Pere Maimó amb un glosat de dedicatòria.

LlucmajorL’Ajuntament de Llucmajor aprovarà aquest dimecres atorgar el nom d’un carrer del poble a Pere Maimó Crespí, l’oficial de la Policia Local mort en acte de servei el 26 de febrer de l’any 2013, a punt de complir els 55 anys.

Segons ha explicat el batle, Éric Jareño, el nomenament de carrers, places, monuments i edificis públics, regulat per l’article 17 del Reglament de concessió d’honors i distincions de l’Ajuntament de Llucmajor, "és una manera de deixar constància pública dels mèrits especials d’una persona, natural o vinculada a Llucmajor, o d’un fet històric, i en aquest cas està més que demostrada la vàlua de l’oficial tristament desaparegut".

Així, es designarà el carrer on s’ubica l’IES S’Arenal, via actualment sense nom, a la persona de Pere Maimó Crespí, en reconeixement dels mèrits obtinguts durant la seva trajectòria professional dins el cos policial.

Antecedents

Pere Maimó Crespí, membre del cos de Policia de Llucmajor, va ser un exemple a seguir amb una trajectòria professional impecable, que dia 26 de febrer de 2013, acudint a un servei de seguretat pública a Cala Pi, va patir un accident mortal.

L’homenatjat és el primer agent mort en acte de servei, "i esperem que l’únic", segons diu el batle i regidor de Policia, Éric Jareño. "La Prefectura de la Policia Local, en nom propi i dels agents socials demana i l’Ajuntament aprova en bloc, que sigui reconeguda la seva persona i figura professional amb la retolació d’un vial, concretament el de l’institut de l’Arenal, que actualment no té nom", conclou el batle.

stats