Part Forana 03/03/2022

Llucmajor cedeix dos edificis a associacions de gent gran

El conveni té una vigència de quatre anys

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Llucmajor

LlucmajorL'Ajuntament de Llucmajor i les associacions de gent gran de s'Arenal i Badies han signat un conveni pel qual el Consistori els cedeix un edifici municipal a cada un. Aquest conveni té una vigència de quatre anys. L'immoble de s'Arenal es troba a la cantonada dels carrers del Terral i de Formentera, i l'altre al número 5 del carrer d'Isaac Peral de Badia Gran, segons informa el Consistori en una nota.

En cas que sigui necessari escometre obres de caràcter extraordinari, les executarà i n'assumirà el cost l'Ajuntament, en ambdós casos. Pel que fa al local de l'associació de persones grans i pensionistes de les badies de Llucmajor, l'immoble disposa d'una cantina que haurà de ser explotada per un tercer.

El regidor de Tercera Edat, Gabriel Rojo, explica que "aquests convenis venen a renovar els acords existents abans de la pandèmia" i afegeix que "la gent gran dels dos nuclis gaudiran novament d'un espai apropiat per al desenvolupament de les seves accions socials, d'esbarjo, esportives i formatives, entre d'altres".

stats