Part Forana 16/07/2020

Llibertat Llucmajor vol eliminar assessories davant l'emergència sanitària

Proposa que els 56.000 euros que costen els càrrecs de confiança es destinin a la compra d'aliments per a la gent necessitada

Ara Balears
1 min
Llibertat Llucmajor compta amb dos regidors.

LlucmajorLlibertat Llucmajor, la formació política que fou expulsada recentment de l'equip de govern llucmajorer, ha demanat eliminar dues places de personal eventual, que ocupen dos assessors i que suposaria un estalvi de 56.000 euros. Aquesta iniciativa ja es va proposar el mes de maig per atendre la urgència de reduir la despesa de l'Ajuntament i destinar fons a Serveis Socials.

Segons Llibertat, el rebuig de la majoria municipal a la primera proposta fou "per motius polítics, perquè implicaria que el batle perdria el suport del regidor Guillem Roig (ASI), que va donar suport a la investidura d'Eric Jareño amb la condició de poder disposar d'una assessoria".

Llibertat Llucmajor vol que s'alliberin dues places eventuals i que se'n destinin els doblers a la partida d'Atencions Benèfiques (aliments majoritàriament), que té l'Ajuntament de Llucmajor per als veïns que estan patint la crisi econòmica derivada de la pandèmica del covid-19.

"Els polítics hem de donar exemple, per això els regidors de Llibertat Llucmajor, durant l'estat d'alarma, donam un 20% del nostre sou a bancs d'aliments del municipi i també optam per l'eliminació dels assessors de l'Ajuntament", explica Alexandro Gaffar, portaveu del partit. També es demana un compromís públic de tot el Consistori a no habilitar places de personal eventual fins que l'emergència social hagi finalitzat.

stats