Territori
Part Forana 27/09/2022

L'oposició pollencina presenta una nova moció perquè l'hotel Formentor obri l'aparcament

Junts Avançam, Alternativa i Unides Podem demanen, per tercera vegada, que la Immobiliària SAU cessi l'explotació d'aquest espai sense títol habilitant

ARA Balears
1 min
L'hotel Formentor, esbucat.

PalmaEls grups municipals de l'oposició de Pollença –Junts Avançam, Alternativa i Unides Podem– han presentat, per tercera vegada, una moció amb relació a l'aparcament gran de Formentor. Segons els partits, la societat mercantil Immobiliària Formentor SAU, que és propietària de l'hotel, explota sense títol habilitant d'ocupació aquest pàrquing. "Des del mes de juny del 2021 és de titularitat municipal, com a cessió obligatòria per la llicència de reforma de l'hotel", han apuntat en un comunicat.

La moció, després de l'exposició de motius, proposa l'immediat cessament de l'explotació d'aquest aparcament per part de l'empresa. També exigeix que la intervenció municipal demani la documentació i informes tècnics, econòmics i jurídics que estimi pertinents, i dictamini sobre els ingressos obtinguts per l'empresa explotadora dels aparcaments des del mes de juny de l'any 2021 fins a la data de cessament efectiu de l'explotació. A més, requereix que la Immobiliària Formentor SAU presenti aquests documents en un termini de deu dies hàbils.

Finalment, l'oposició sol·licita també en aquesta moció la immediata obertura a l'ús públic general d'aquest aparcament. "Davant la caducitat sobtada de l'expedient de revocació de llicència que va iniciar l'Ajuntament de Pollença –forçat, l'equip de Govern, per la pressió de l'oposició–, ens veim obligats a tornar a exigir el compliment de la legalitat i la fi d'una situació totalment anòmala", han conclòs en una nota de premsa.

stats