Agricultura
Part Forana 14/04/2023

L'alimentació i la salut protagonitzen la Diada d'agricultura ecològica de Porreres

Hi haurà prop de 70 estands de productors, elaboradors i entitats, així com taules rodones, exposicions i música en directe

ARA Balears
1 min
Presentació de la Diada.

PalmaPorreres acollirà un any més la Diada d'agricultura ecològica, la major exposició i venda de productes ecològics de les Illes. L'esdeveniment es farà el pròxim diumenge, dia 23 d'abril, i els visitants hi trobaran estands de productors, elaboradors i entitats, així com taules rodones, exposicions, tastos, música en directe i activitats per a infants. Enguany, el tema de la 16a edició serà l'alimentació i la salut.

Totes les activitats programades durant la setmana tenen com a objectiu obrir un espai de debat entorn de "la importància de comprendre que allò que menjam té un impacte directe sobre la salut de l'entorn i dels qui l'habitam. Som el que menjam", ha afirmat la vicepresidenta d'Apaema, Mireia Oliver.

"Es tracta de la fita més important per a Apaema. La nostra entitat agrupa més de 500 socis en defensa de l'agricultura eco i l'agroecologia a Mallorca i és un dia per fer xarxa entre productors, però també per apropar-nos als consumidors locals" ha recalcat Oliver.

Per part seva, la batlessa de Porreres, Xisca Mora, ha afirmat que "és un orgull acollir des de fa setze anys aquesta Diada". En aquest sentit, ha assenyalat que "no només és un dia per a la promoció d'aquest mètode de producció saludable, sinó que va més enllà: significa formació i dinamització del sector agrari, de foravila".

stats