Part Forana 27/10/2021

L'Ajuntament de Manacor habilitarà un bus gratuït per anar a Son Coletes per Tots Sants

L'ús de mascareta serà obligatori dins el cementeri

ARA Balears
1 min
Cementiri de Son Coletes, Manacor./ ISAAC BUJ

PalmaManacor es prepara per Tots Sants amb la intenció d'evitar les aglomeracions i els embossos. L'Ajuntament ha anunciat aquest dimecres que posarà a disposició de la ciutadania un mini bus gratuït per a desplaçaments entre la Plaça Ramon Llull i el cementeri de Son Coletes amb dues línies que sortiran del centre del municipi a les 15:30 i a les 17:30.

A més, a través d'un comunicat, també ha anunciat diverses accions per garantir que tots els manacorins puguin visitar Son Coletes amb garantia sanitària. Així, a més de la desinfecció habitual, l'Ajuntament ha informat que l'ús de la mascareta serà obligatòria i que a la porta del cementeri hi haurà una ambulància de suport vital bàsic amb un equip d'intervenció en primers auxilis. L'Ajuntament oferirà també una cabina sanitària per a persones amb mobilitat reduïda.

Una altra de les novetats d'enguany és el concert de música clàssica que es farà a la porta de Son Coletes. En el comunicat han explicat que dia 1 de novembre entre les 11 h i les 12 h hi haurà un quartet de música clàssica que interpretarà diverses peces. A més, també se celebrarà la missa de Tots Sants, que es durà a terme a l'interior del recinte de la part antiga del Cementeri municipal, on hi ha l'altar i és un espai obert i a l'aire lliure.

stats