Subvencions
Part Forana 27/07/2022

L’Ajuntament de Llucmajor ajudarà a autònoms, empreses i agrupacions del municipi

El consistori atorgarà ajuts per valor de 750.000 euros i els beneficiaris podran rebre fins a 8.000 euros cada un

ARA Balears
1 min
La regidora d'Economia i Hisenda, Pilar Bonet, i el batle de Llucmajor, Eric Jareño.

PalmaL'Ajuntament de Llucmajor ha obert una línia d'ajuts per a autònoms, empreses i agrupacions del municipi per valor de 750.000 euros. L'objectiu és donar suport al sector econòmic de la localitat mitjançant el foment de la modernització, la millora de la competitivitat i la continuïtat de les persones físiques, petites empreses, microempreses i ens sense personalitat. Els beneficiaris podran rebre fins a 8.000 euros cada un en funció de les seves característiques.

El batle de Llucmajor, Eric Jareño, ha assenyalat que aquesta línia d'ajuts "és una mostra que l'Ajuntament és al costat dels sectors productius del municipi" i que "igual que les anteriors, responen a una sèrie de tràmits administratius que com a ajuntament hem de respectar". Les ajudes aniran dedicades especialment als sectors turístic, de restauració, de comerç, d'activitats culturals, d'oci infantil i de transport, entre d'altres.

Per la seva banda, la regidora d'Economia i Hisenda, Pilar Bonet, ha explicat que "aquesta campanya permetrà que els comerços i empreses del municipi siguin competitius i millorin les infraestructures". El termini per sol·licitar aquesta subvenció, que s'ha de presentar a la seu electrònica de l'Ajuntament de Llucmajor, acaba dia 16 d'agost.

stats