Part Forana 04/09/2019

Junts denuncia una reculada en la transparència municipal de Pollença

Es queixa de la manca d'informació sobre l'activitat i les resolucions del Consistori

Ara Balears
1 min
Membres de Junts, grup que questiona la política informatica de l'actual batle.

PollençaJunts Avançam, a l'oposició, ha denunciat la manca de transparència en la gestió de l'Ajuntament des que el passat mes de maig canvià de color polític. El govern municipal està ara a mans del grup conservador Tots per Pollença, UMP, PP i El Pi.

Segons Junts, "en la legislatura anterior la transparència en la gestió municipal va experimentar una notable millora, a l'hora d'informar la ciutadania sobre les resolucions del Consistori (plens i juntes de govern, decrets de batlia), memòries de les distintes àrees, declaracions patrimonials dels regidors, agenda d'activitat del batle...".

El portaveu de Junts i exbatle, Miquel Àngel March, assegura que amb el nou govern "les millores consolidades en matèria de transparència han experimentat una reculada considerable i han passat en molts d'aspectes a una situació de foscor absoluta".

Pel principal partit opositor a Pollença, "durant aquests tres mesos de batlia de Bartomeu Cifre Ochogavia, no s'ha penjat la informació al web ni al perfil del Facebook dels temes del primer ple ordinari del juliol; no es fan resums de les reunions de juntes de govern; encara no s'han enviat les actes de les darreres cinc reunions de les juntes de govern; ja no es publica l'agenda del batle, i els plens ordinaris han passat de ser mensuals a un cada dos mesos".

stats