Urbanisme
Part Forana 18/10/2022

Junts Avançam reclama la paralització de les obres de l’hotel Formentor

El partit ha demanat que s'aturin aquestes actuacions fins que l’Ajuntament no aprovi el projecte de demolició i de reconstrucció

ARA Balears
1 min
Imatge de l'estat actual de l'interior l'Hotel Formentor.

PalmaJunts Avançam alerta i denuncia públicament la demolició integral de l'hotel Formentor des de fa mesos. Segons ha apuntat el partit en una nota de premsa, aquest fet suposa l'incompliment de la distinta normativa urbanística vigent al municipi i ha demanat que s'apliquin les determinacions de la llei: la suspensió de les obres, la incoació d'un expedient de disciplina urbanística i l'aplicació de la sanció corresponent d'acord amb la llei.

L'agrupació ha denunciat que l'Ajuntament de Pollença just tenia llicència de reforma i d'ampliació i no ha actuat per restablir la legalitat. "Davant la inacció municipal, el mes passat el grup municipal de Junts Avançam va presentar un escrit formal de denúncia davant l'Ajuntament, que, després d'exposar els fets esdevinguts els darrers mesos, reclamava l'aplicació la Llei d'urbanisme i el PGOU en el cas de l'hotel Formentor", ha apuntat l'agrupació.

Junts Avançam ha recordat que l'hotel, edificat a partir del 1929, ha estat esbucat totalment sense estar emparada cap demolició integral; sense llicència ni cap projecte de demolició, d'acord amb el que estableix la normativa vigent, "com la Llei d'urbanisme de les Illes Balears o el mateix Pla General d'ordenació Urbana de Pollença", ha remarcat. L'agrupació també ha matisat: "L'Ajuntament ha anat atorgant diverses llicències als projectes i n'està incomplint les determinacions, perquè cap inclou la demolició integral de l'edifici objecte de reforma ni el projecte preceptiu de demolició".

stats