Part Forana 17/06/2023

Joan Rotger, investit batle de Selva per vuitena vegada

Serà el polític que acumularà més anys al capdavant d'un ajuntament. El primer mandat del popular va ser el 1995, quan tenia trenta anys

1 min
Joan Rotger rep la vara de mans de la regidora de més edat del consistori.

PalmaJoan Rotger (PP) ha estat investit batle aquest dissabte amb la facilitat que li dona la majoria absoluta dels seus sis regidors. És la vuitena vegada que les mans de Rotger reben la vara. El primer pic va ser el 1995, quan a 30 anys es va convertir en el primer batle conservador del municipi. De llavors ençà, just ha amollat la vara de comandament durant un període de tres anys (2016 - 2019), quan prosperà la moció de censura impulsada per Arrelam i El Pi. En acabar aquest mandat, Rotger, qui ara té 58 anys, acumularà 29 anys al capdavant del Consistorí selvatgí. Serà el mandat més llarg que ostenta un batle arreu de les Balears, i arribarà a superar la mateixa Maria Antònia Munar al capdavant de l'Ajuntament de Costitx.

A la investidura de Rotger hi han votat en contra la coalició Arrelam (que també inclou integrants de MÉS i del PSOE) i la regidora d'El Pi. La regidora Feim Caimari, agrupació d'electors que ha obtingut representació després de presentar-se a les eleccions per primera vegada, se n'ha abstingut.

stats