Part Forana 22/02/2022

Crema de contenidors simultània i enderrocs il·legals, l'incivisme dels darrers dies a Pollença

El batle del municipi lamenta els fets i fa una crida a la ciutadania

ARA Balears
1 min
Contenidor cremant a Pollença

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre, ha denunciat en una entrevista a Ràdio Pollença diferents episodis d'incivisme al municipi. Per una banda, la contínua deixalla il·legal d'enderrocs i per l'altra, un episodi aparentment organitzat de crema de contenidors durant la matinada al nucli històric i al port.

Contenidor cremant a Pollença

"M'entristeix i em sorprèn", ha declarat Cifre en referència a la crema de contenidors que va succeir de manera simultània a tres punts diferents del municipi. El batle ha declarat que no s'ha pogut identificar l'autor del malfraig, tot i que es col·labora amb la Guàrdia Civil. Tot i això, Cifre ha fet una crida a la ciutadania perquè denunciï qualsevol acte de vandalisme per tal d'evitar situacions similars en un futur.

Abocament il·legal d'enderrocs

Tant és així, que l'edil ha explicat que l'Ajuntament es planteja un sistema de videovigilància per evitar, en concret, l'abocament il·legal d'enderrocs, que, tot i que es tracta de quantitats relativament petites, són habituals en les darreres setmanes als carrers, contenidors i punts verds. Així, el batle ha recordat que existeixen punts adaptats per dipositar-hi les restes de les construccions, com la deixalleria, on els particulars poden dur-hi fins a set sacs d'enderrocs. Cal destacar que les sancions per dipositar enderrocs fora dels punts assenyalats poden ascendir fins a 3.000 euros.

En la mateixa línia, Cifre ha aprofitat per informar que s'han instal·lat radars mòbils a la zona urbana del municipi.

stats